Unicornpuke

donderdag 19 juli 2012

DIY: dromen verklaren

Hallo! Deze post is niet echt een DIY, maar het kan wel eens leuk zijn als je niets weet om te doen. Dromen kan men als hulp ervaren vanuit het onbewuste. Als je de volgende informatie vanbuiten leert ben je klaar om de dromen van je vrienden of van jezelf te verklaren! :) Zelf zoek ik altijd op wat mijn dromen betekenen omdat ik het wel interessant en leuk vind. Als je wilt beginnen aan de spoedcursus klik dan op 'meer lezen'.

Dromen voorspellen bij jezelf
Stap 1: Ten eerste moet je je dromen goed kunnen onthouden. Dit kun je het best doen door direct als je wakker wordt je droom op te schrijven of er een paar keer aan te denken.
Stap 2: Nu je je droom hebt opgeschreven kun je een paar belangrijke woorden zoeken.
Stap 3:  Je kunt gemakkelijk verklaringen van woorden vinden op het internet en ze een beetje aanpassen aan situaties in het dagelijkse leven.(Sommigen slaan niet echt op iets, ik vraag me af hoe ze dit vaststellen.)
Stap 4: Als je zoveel mogelijk kernwoorden hebt opgezocht en hebt aangepast kun je nu een vlotte betekenis geven van je eigen droom. Je kunt dit bijhouden in een dagboek en nagaan of de uitleg klopt, en misschien zul je de boodschap van je onbewuste zelf begrijpen en een beter leven leiden :DDromen voorspellen bij een vriend(in)
Stap 1: Verkleed je in een waarzegster en zet een hele boel kaarsjes en een glazen bol op een tafel.
Stap 2: Je hebt het lijstje van op internet uitgeprint met alle kernwoorden. Deze leg je onopvallend op je benen.
Stap 3: Laat je vriend(in) binnenkomen en vraag naar zijn/haar droom.
Stap 4: Je analyseert de droom en personifieert de verklaring. Als je iets niet zeker weet, mag je iets vaags uitvinden (zoals geluk in de toekomst, meer aandacht aan je gezin of vrienden geven).
Een tip
De kleding in de droom toont de persoonlijkheid van de dromer. Het duidt een hoe de dromer denkt dat zijn medemens hem ziet of hoe hij door zijn medemens gezien wil worden.
Stap 5: Je vriend(in) zal je heel dankbaar zijn voor de verklaring en zal vanaf dan beter opletten met wat hij/zij doet en een beter leven leiden :D

Nu je dit weet ben je klaar om door het leven te gaan als dromenverklaarster :) Veel plezier ermee!
Geloven jullie in dromen verklaren en boodschappen van je onderbewuste zelf?
Unicorn

3 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik onthoud mijn dromen zelf helaas vrijwel nooit. Ik vind het wel altijd leuk/interessant om te weten wat een droom betekend als ik hem kan onthouden haha. Ik weet niet of je een iPhone hebt? Maar in de appstore heb je een app met de naam 'Droomgids', daar kan je zien wat dingen betekenen. Misschien dat ze hem ook voor android hebben maar dat weet ik niet. Het is wel een leuke app :].

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, jammergenoeg heb ik nog steeds een prehistorische gsm, maar als ik een nieuwe gsm heb zal ik dat zeker eens opzoeken :D

   Verwijderen
 2. Hiii! i like your blog!
  follow you and i invite you to my blog :)
  kisses!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter! :)